viernes, 13 de marzo de 2015

L’Institut Barcelona CongrésL’Institut Barcelona Congrés.

Per a tots aquells que creuen en el servei públic sense romanticismes. Per a al meu Jordi, el més antic de tots els meus amics. Què faria sense el Jordi?, què faria sense els meus amics?, què faria sense el meu germà?, sense els uns i els altres?, res, no faria res, morir-me igual com si se’m morís de nou a les mans aquella cadernera que el meu pare va caçar acabada de sortir del niu i al vol amb una pell d’astrakan com a xarxa en un jardí barroc d’un palau romàntic al carrer de la Portaferrissa, la porta de ferro, una de les entrades de la Barcelona medieval que dona al barri de Santa Anna de Ciutat Vella venint per les Rambles.

Què faríem sense tots aquells que encara creuen en el servei públic sense romanticismes? Res, morir-nos com a societat civilitzada que ha deixat de empaitar a la sempre esquiva justícia.

Per a ells, doncs, per al Jordi Moncosí, Director de l’Institut Barcelona Congrés, i per a tots nosaltres.

Salut.

----------------------------------------

El instituto Barcelona Congrés.

Para todos aquellos que creen en el servicio público sin romanticismos. Para mi Jordi, el más antiguo de todos mis amigos. ¿Qué haría sin Jordi?, ¿qué haría sin mis amigos?, ¿qué haría sin mi hermano?, ¿sin unos y otros?, nada, no haría nada, morirme igual como si se me muriera de nuevo entre las manos aquel jilguero que mi padre cazó recién salido del nido y al vuelo con una piel de astrakán como red en un jardín barroco de un palacio romántico en la calle de la Portaferrissa, la puerta de hierro, una de las entradas de la Barcelona medieval que da al barrio de Santa Ana de Ciutat Vella viniendo por las Ramblas.

¿Qué haríamos sin todos aquellos que todavía creen en el servicio público sin romanticismos? Nada, morirnos como sociedad civilizada que ha dejado de perseguir a la siempre esquiva justicia.

Para ellos, pues, para Jordi Moncosí, Director del Instituto Barcelona Congrés, y para todos nosotros.


Salud.

No hay comentarios: