viernes, 27 de octubre de 2017

S'en va anar (és un dir)Se'n va anar (és un dir)

Tant de temps que ha passat!
Dintre meu, tanta nit!
Dalt del cel, la ciutat
on potser
ella ha fugit.

Se'n va anar
en un dia molt clar.
Jo no sé
si a una terra llunyana.
Se'n va anar
cap enllà.
No sé pas
si tornarà.

Se'n va anar,
va donar-me la mà,
que a un adéu
no li cal cap paraula.
Se'n va anar
i un mirar
m'ha quedat per recordar.

Digue'm, amor, si és ben cert
que més enllà fa bon dia.
Digue'm, si mai que un es perd
és que ha trobat l'alegria.

Se'n va anar,
va donar-me la mà.
Jo no sé
quina cosa em diria.
Se'n va anar
cel enllà
i mai més
no tornarà.


Lletra i música d'en Raimon2 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquesta cançó forma part de la meva infantesa de manera directa. La Salomé, que anava a la mateixa perruqueria que ma mare, al carrer del Clot, me l'havia cantada mentre jugava amb mi i m'entretenia mentre pentinaven a ma mare. M'emociona!

El peletero dijo...

Una molt bona anècdota, Enric.

Jo recordo haver vist a la televisió del bar d'enfront de casa, a la Ronda Sant Antoni, el famós concurs que va guanyar, La canción del Mediterráneo. Cantava ella, la Salomé i el Raimon. No a dúo, sinó en dues versions diferents segons el dia, era una modalitat interessant, la mateixa cançó cantada per dos intèrprets.